Findvaerelser.dk

Find værelser til leje.

Værelse i Vesterbro

20 m2 værelse i Vesterbro til leje

Pendler-værelse til leje i stor lejlighed på Vesterbro

Lejer søges til et skønt værelse på en fantastisk beliggenhed på Vesterbro. Vejen vi bor på, er meget rolig og det gælder også gården, som hører til lejligheden. Men man er f.eks. få meter fra Sdr. Boulevard, Kødbyen, Metro og Dybbølsbro Station, men heldigvis uden støj.

Selve lejligheden er 144 kvm og nyrenoveret, så den fremstår lys og lækker. Vi ønsker at leje et værelse ud på ca. 20 kvm til en enkelt person. Vi skal dele entré, køkken, toilet og badeværelse (toilet og badeværelse er to separate rum).
Den månedlige husleje er kr. 5.500,- og er inkl. vand, varme, el, internet.
Værelset udlejes med møbler, men du har mulighed for at medbringe enkelte egne møbler.
Lejeperioden er i første omgang mellem 3-12 mdr. (afhængig af dit ønske), men med god mulighed for forlængelse.
Vi sætter pris på et rent hjem og at du er miljøbevidst/opmærksom på dit forbrug ved brug af strøm, varme, vand og hjælper til med skraldesorteringen :)

Lidt om os – Vi er en familie på 3, men har et værelse i overskud lige nu, som vi ønsker at tilbyde til udlejning for at hjælpe til i et presset boligmarked. Vi har en datter/bonusbarn som er hjemme 1-2 gange om ugen i hverdagene, da vi/mor+datter er i vores ekstra bolig eller datteren er hos sin far.
Til daglig arbejder vi henholdsvis i en NGO og en finansiel virksomhed. Vi er som udgangspunkt sociale personer, som elsker at hygge vores datter, spil, god mad og andet hyggeligt.
Hjemme vil vi ofte øn...